Style

Super Piece of Chic

Een puntzak vol frietjes stop je… in een lederen tas!

08/09/2014 3:08

Denk je dat je onmogelijk cool en stylish kunt blijven met een pak frieten in de hand? Dan heb je nog nooit van Super Piece Of Chic gehoord!

Super Piece of Chic, een Belgisch succesverhaal zoals wij ze graag horen!

In 2010 richten Barbara Repole en Sébastien Pescarollo Piece of Chic op. Het duo wil door middel van geïnspireerde prints hun eigen passies en interesses delen met de wereld. De boodschap slaat aan want ondertussen mogen ze grote namen als Nike, Marc by Marc Jacobs, Cos en Hugo Boss tot hun klanten rekenen.

Vier jaar later houden ze Super Piece of Chic boven de doopvont! De kledinglijn volgt dezelfde filosofie als de kledingstukken uit hun textielstudio. Elk seizoen draait rond een thema, met duidelijke basisstukken die stuk voor stuk bewerkt zijn. Op het eerste gezicht lijken sommige kledingstukken eerder kitsch te zijn, tot je ze van dichtbij gaat bestuderen. De kitsch maakt meteen plaats voor exclusiviteit en kwaliteit! Alle kledingstukken worden in Europa gemaakt, zijn allemaal genummerd en dragen de naam van de stad waar ze verkocht zijn. Op die manier bestaan er nooit meer dan 20 exemplaren van hetzelfde stuk!

In de collectie « Like Chips in the Brooklyn Zoo » merkten we twee uitzonderlijke lederen stukken op. De Robert is een elegante handtas à la Chanel met binnenin plaats voor… een frietzak! De Homer wacht dan weer een grootse toekomst in de Verenigde Staten. Hier geen frietzak maar… een hotdog!

Krijg je er honger van? Surf dan naar http://superpieceofchic.com om de verkooppunten in Antwerpen en Brussel te ontdekken!

Super Piece of Chic garandeert fastfood met klasse! #whatdidyouexpect