Style

Salon de coiffure

De Corbie & Cut me; twee unieke kapsalons in België!

20/10/2014 9:30

Plan je vanavond een avondje uit, maar heeft je kapsel haar beste tijd gehad? We hebben twee kappers gevonden die elke warrige bos haar in geen tijd omtoveren tot een eyecatcher van jewelste. In onze kapselhotspots krijg je niet alleen een nieuwe coupe of een andere haarkleur, je gaat er naartoe omdat de totaalbeleving top is. Laat je vanaf nu verwennen in de volgende twee salons;

1 / De Corbie:

In De Corbie lijkt het wel alsof de tijd is blijven stilstaan. Er is over elk detail grondig nagedacht, van de zetels tot de muurdecoratie. Mannen hebben hun eigen hoekje gekregen waar ze zoals vroeger geschoren kunnen worden (in zeven stappen zelfs, De Corbie gaat grondig te werk!), vrouwen mogen plaatsnemen in de nagelstudio of op consultatie gaan bij een make-up specialiste.
Tijdens je knipbeurt geniet je van een Duvel of een Vedett, of je kijkt naar de vele kunstwerken die jonge talenten in het salon mogen ophangen. Elke zes weken vervangt De Corbie de kunstwerken en de getoonde juwelencollecties, zodat je bij elk bezoek weer iets nieuws te ontdekken hebt. Een snuifje cultuur kan nooit kwaad, toch?

De Corbie heeft twee vestigingen in België, in Geel en Diest om precies te zijn. Meer info op http://www.decorbie.be.

2 / Cut Me:

De etalage van Cut Me doet amper vermoeden dat hier een kapsalon gevestigd is. Fred, de drijvende kracht achter Cut Me, heeft binnen voor het verrassingseffect gekozen. Er staat maar één stoel en spiegels zijn nergens te bekennen. Klanten moeten met andere woorden vertrouwen op de vakkennis van de kapper. Al draag je al jarenlang hetzelfde kapsel en heb je een broertje dood aan verandering, dan nog is een bezoek aan Cut Me de moeite waard. Al was het maar voor de televisieschermen die rechtstreekse beelden tonen van alles wat er leeft en beweegt op straat. Daar kan geen soap tegenop! Cut Me boort een nichemarkt aan en bewijst keer op keer dat het zijn plaats meer dan verdient. Elke twee maanden vervangt Cut Me de kunstwerken in de zaak. Wist je trouwens dat de meeste kunstwerken gemaakt zijn… door de eigen klanten?

Cut Me
Vlaamsesteenweg 37
1000 Brussel

Twee kapsalons springen tegenwoordig echt in het oog. Om je look helemaal af te maken, moet jij je hier zeker laten verwennen! #whatdidyouexpect