Style

Rita Ora

Na Pharrell Williams kiest Adidas voor Rita Ora!

18/07/2014 2:46

Er zit duidelijk muziek in Adidas want nu raakte bekend dat Rita Ora een nieuwe collectie voor het Duitse merk mag samenstellen. Ze staat niet alleen haar mannetje achter de microfoon, ook als fashionista en it-girl scoort ze. De Britse, die beste vriendjes is met het fotomodel Cara Delevigne, beschikt over meer dan één pijl op haar boog, en maar goed ook. De zangeres Rita Ora zet even een stapje opzij en maakt plaats voor de modeontwerpster.

Adidas profileert zich hoe langer hoe meer als het geliefkoosde merk van invloedrijke artiesten. Pharrell Williams was daar een goed bewijs van toen hij samen met Stan Smith een collectie van 10 sneakers bedacht. Die werden uitsluitend bij Colette in Parijs verkocht, dus niet eens zo ver van bij ons! Binnen enkele uren waren alle sneakers de deur uit, alsof we ooit anders hadden verwacht.

Rita Ora draagt zelf het liefst gedurfde streetwear, op het excentrieke af. De 23-jarige beschermelingen van Jay-Z heeft geen half werk afgeleverd voor Adidas want haar Herfst-Wintercollectie 2014-2015 bestaat uit maar liefst vijf kleurrijke minicapsules;

“Colorblock”, gedomineerd door neon- en fluotinten.

“Spray”, geïnspireerd op de motieven en de mode van de jaren negentig.

“Black”… je raadt het al!

“Pastel” met veel zachte kleuren zoals bleekroze, munt en babyblauw.

“Roses” met bloemenprints die recht uit Japan geplukt lijken.

De ultrageheime collecties worden pas in augustus getoond, al durft Rita nu al enkele stuks zelf te showen. Bezoek haar Instagramaccount http://instagram.com/ritaora en ontdek ze zelf!

En hoe zit het met de prijs? Er is voor elk wat wils, én voor elk budget. Denk aan 22 euro voor een muts tot 255 euro voor een lederen vest.

Adidas by Rita Ora zal uiteraard verkocht worden in de Adidasshops en in de online shop.

Adidas Belgium Store: Kammenstraat 45, 2000 Antwerpen

De meest kleurrijke en funky collectie van het jaar? Dat moet Adidas by Rita Ora zijn! #whatdidyouexpect