Sound

Frontin

Disclosure remixt Pharrell Williams. Heavy!

29/07/2014 3:16

De twijfel durft al eens toeslaan tussen de dansbare hits van Pharrell Williams en de relaxte songs van het Britse duo Disclosure…

Die verscheurende keuze hoeft niet meer, dankzij een door Disclosure herwerkte versie van “Frontin”, Pharrells hit uit 2006.

<iframe width=”700″ height=”394″ src=”//www.youtube.com/embed/2-iQXG02LDM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Guy en Howard Lawrence – Disclosure dus – mixt het liefst electro, dance en popmuziek tot een glad geheel. Vorig jaar lukte dat al aardig met “White Noise”, dat het in thuisland Groot-Brittannië tot de tweede plaats in de charts schopte. We zullen het futuristische r&b-duo AlunaGeorges, dat op “White Noise” een prominente plaats kreeg, niet snel vergeten! Heb je ook opeens zin on boterhammen met spel, popping en urban golf?

Dit jaar verrast Disclosure met een remix van “Frontin van Pharrell Williams. De synthesizers zijn nooit veraf, net zoals een moddervette bas en een bovengemiddelde BPM (beats per minute) !

De keuze voor “Frontin” was niet moeilijk: het is sinds de release een van de favoriete nummers van Guy en Lawrence.

De remix lag hen nauw aan het hart, net zoals bij hun fans. Op Soundcloud scoorde het nummer al meer dan een miljoen likes (dat is 1.000.000), niet in de laatste plaats omdat het nummer volledig gratis is. Waar wacht jij dan nog op?