Sound

Daft Punk

Daft Punk in 2015: nog « harder, better, faster, stronger »!

25/08/2014 11:42

Daft Punk is al jaren heer en meester op de radio en de kans is groot dat er in jouw favoriete playlist minstens één van hun hits terug te vinden is. Het populaire Franse duo heeft nu een volgende stap gezet en waagt zich aan televisie.

De mannen achter « Get Lucky » zullen in 2015 te zien zijn in een documentaire van Canal+. We volgen de weg die Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo samen afgelegd hebben, van hun doorbraak in de jaren negentig tot hun huidige successen in binnen- en buitenland. Door de jaren heen verkochten ze 12 miljoen albums en sprokkelden ze maar liefst zes Grammy Awards bij elkaar! Meer dan stof genoeg dus voor een uitzending van een uur.

Eén ding is al die jaren niet veranderd: we zoeken nog altijd naar het ware gezicht van Thomas en Guy-Manuel. De maskers blijven consequent op, het mysterie blijft groeien. We kunnen alleen maar hopen dat ze in de docu een glimp van zichzelf laten zien…

In afwachting van al dat muziekmoois krijg je van ons een interview uit 1995, waarin het piepjonge duo uitzonderlijk zonder masker of helm te zien is. De mannen van Daft Punk waren amper 20 jaar jong en hadden nog maar 15.000 platen verkocht. Alles moest nog beginnen.

Bekijk hier hun gezicht!

<iframe width=”700″ height=”525″ src=”//www.youtube.com/embed/GQmVdGvoQXk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Een documentaire over het interplanetaire succes van Daft Punk! #whatdidyouexpect