Hot Spots

Color Run

De kleurrijkste loopwedstrijd van Brussel keert terug!

21/08/2014 5:42

The Color Run, de meest funky en kleurrijke loopwedstrijd van het jaar, keert terug naar onze hoofdstad!

Zegt de naam je eventjes niets? Het concept wordt nochtans wereldwijd toegepast! Het parcours is amper 5 kilometer lang, zodat je niet over een ijzersterke fysiek hoeft te beschikken om de wedstrijd uit te lopen. Deelnemen is belangrijk, maar genieten nog belangrijker.

The Color Run begin twee jaar geleden in Phoenix met de bedoeling om op een leuke en unieke manier aan sport te doen. Sindsdien worden er Color Runs georganiseerd in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië… en sinds vorig jaar ook bij ons!

Vanaf de zijlijn worden de deelnemers regelmatig bekogeld met allerhande kleurrijk poeder. Je begint met een spierwit T-shirt en loopt gegarandeerd met een regenboog over de finishlijn!
Na de inspanning, de ontspanning. DJ’s draaien hippe plaatjes tijdens een muziekfestival dat speciaal voor de gelegenheid georganiseerd wordt.

Zin om mee te doen?

The Color Run gaat door op zondag 7 september. Er kunnen maximaal 15.000 lopers deelnemen, aarzel dus niet! Inschrijven kost 35 euro per persoon en in ruil krijg jij je rugnummer, een T-shirt, zweetband, tijdelijke tattoo’s, een zakje gekleurd poeder, een drankje onderweg en een ticket voor de closing party. Inschrijven kan op www.thecolorrun.be !

<iframe width=”700″ height=”394″ src=”//www.youtube.com/embed/sszumMp_3bU” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

The Color Run, de vijf kleurrijkste kilometers op onze planeet! #whatdidyouexpect