Hot Spots

Fantasia_Festival

Fantasia Festival, nu zaterdag 23 augustus groter en fantastischer dan ooit!

22/08/2014 5:38

Greep je dit jaar net naast enkele felbegeerde tickets voor Tomorrowland, in tegenstelling tot een hoop vrienden die meer geluk hadden? In plaats van te kniezen bij de honderden Tomorrowlandselfies die je via Facebook bereiken, stellen wij je een volwaardig alternatief voor. Tijd om zoete wraak te nemen met ons festival-plan B!

Na een meer dan geslaagde eerste editie van Fantasia Festival (dank jullie wel, Faithless en John Dahlback!) nodigen organisator Jurgen Mettepenningen en zijn ploeg jullie deze maand uit op de tweede editie. Fantasia Festival verenigt ook in 2014 weer dance, house en jumpstyle en overgiet dat allemaal met een magische en feëerieke sfeer. De échte sfeermakers zijn ook dit jaar de dj’s die nog talrijker aanwezig zijn. Op de drie podia zullen we er dertig te zien en te horen krijgen, waaronder Axwell (lid van het charismatische Swedish House Mafia), Chuckie, Regi (weer van de partij), Furax en Dave Lambert.

Misschien is Fantasia Festival jouw allereerste muziekfestival van de zomer, ofwel is het de afsluiter van twee muzikaal eivolle maanden. Hoe dan ook is het een vet einde van de zomer ’14, of moeten we herfst zeggen? Opgelet wel: Fantasia Festival houdt het dit jaar op één festivaldag in plaats van twee en ook de locatie is veranderd. Begeef je zaterdag naar het Oost-Vlaamse Hamme-Zogge, op amper vijf minuutjes rijden van de E17, afrit Waasmunster.

Wie beweerde daar dat het festivalseizoen afgelopen is? #whatdidyouexpect

Praktisch:

Zaterdag 23 augustus 2014 vanaf 13u

Hamme-Zogge / E17, afrit Waasmunster

Ticket: 25€

http://fantasiafestival.be