Hot Spots

De Haus

De Haus, een trendy bar in Brussel!

15/09/2014 5:09

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, trendy adresjes waar ze een heerlijke Gin & Tonic serveren in een cosy atmosfeer. Gevonden! En niet eens in het überhippe Berlijn maar gewon bij ons, in Brussel! De Haus is de naam van deze hotspot.

De Haus verenigt vintage met moderne lijnen en smakelijk eten met verfrissende drankjes. De Haus, naar het Duitse woord voor huis, stelt je meteen op je gemak, alsof je thuis in de zetel relaxt. En dat thuis mag je haast letterlijk nemen want De Haus herbergt een kleine woonkamer, keuken, bar en eetzaal. Top gewoon!

Bestudeer zeker de ginkaart, het aanbod is indrukwekkend uitgebreid. Niets staat je nog in de weg van een heerlijke Gin & Tonic! Kijk tijdens het drinken zeker naar het speciale plafond boven je, een van de eyecatchers van de zaak. De twee uitbaters, tevens eigenaars van de naburige bar L’Amour Fou, hebben menige antiekzaak doorzocht en de mooiste stukken in De Haus geplaatst. Sommige stukken worden zelfs verkocht, waardoor het interieur regelmatig een metamorfose ondergaat. Zo blijft elk bezoek weer spannend en fris.

Afspraak in De Haus!

De Haus, Elsensesteenweg 183, 1050 Elsene.

Tel: 02 503 21 95.

www.dehaus.be

Open van woensdag tot vrijdag vanaf 16 uur, in het weekend vanaf 11 uur.

De Haus, de meest arty bar van Brussel #whatdidyouexpect