Hot Spots

Culinaria

Culinaria heeft een onstilbare eetlust!

14/05/2014 7:17

De grootste chefkoks van dit moment blazen binnenkort weer verzamelen onder de vlag van Culinaria. Het doel dit jaar? Gelukzalige herinneringen op een bord toveren en, als het even kan, tussendoor voor een gastronomische revolutie zorgen!

Pascal Devalkeneer, Yves Mattagne, Bart de Pooter, Luigi Ciciriello tekenen allemaal present. Voor deze zesde verjaardag keert de organisatie terug naar de basis: gastronomisch plezier beleven in een ongedwongen, losse sfeer onder vrienden. Er mag meer dan ooit gelachen worden aan tafel. Een jaar lang proeven we samen van de lekkerste gerechten. Samen, want volgens de koks is gezellig aan tafel aanschuiven de beste manier om elkaar beter te leren kennen.

Culinaria palmt Tour&Taxis in van woensdag 21 mei tot zondag 25 mei 2014. Foodies, gastronomen, genieters en nieuwsgierigen schuiven vijf dagen aan voor sterrengerechten en unieke workshops rond het thema Het Origineel Festijn. Profiteer ervan om topchefs aan het werk te zien en natuurlijk… om te genieten aan de Schweppes-bar, waar de beste gin-tonics van het land geserveerd worden!

Samen genieten, delen en vooral proeven, dat is Culinaria in een notendop!
Wie beweerde daar dat gastronomie enkel rijmt met minimalisme? #whatdidyouexpect ?