Drinks

Mixologue

Massimo, een Brand Ambassador met een missie!

08/06/2014 10:45

Massimo Verhaeghe, de charismatische Brand Ambassador van Schweppes België, is een man met klasse, een kenner met een passie voor zijn product!

Ooit beloofde hij zichzelf om nooit voor één merk te werken en kijk nu: de bubbels van Schweppes hebben hem blijkbaar overtuigd om iedereen te bekeren tot de tonic!

Massimo studeerde economische wetenschappen en na zijn diploma verdiepte hij zich in cocktails. In Gent leerde hij het vak van kenners zoals bijvoorbeeld een Manuel Wouters.

Zijn grootste plezier? Cocktails op maat maken die passen bij de persoonlijkheid en de smaak van zijn klanten. In het beste geval deed hij hen wegdromen naar verre oorden… Maar Massimo wilde meer en daarom ontwikkelde hij zelf nieuwe cocktailrecepten, combinaties die nooit eerder gezien waren.

Massimo ging aan de slag met de smaken van Schweppes en ontdekte al snel dat hij daarmee veel kanten uitkon. Omdat gin ook nog eens zijn forté was, moest hij vroeger of later wel bij Schweppes België belanden.

Ondertussen is hij de grootste ambassadeur van Schweppes in ons land en tref je hem op de grootste evenementen aan. Als je hem ooit spot, spreek hem dan zeker aan. Wie weet verklapt hij je wel een tonicgeheimpje… #whatdidyouexpect