Drinks

Het ultieme kerstcadeau? De complete Gin & Tonic gids

04/12/2014 11:00

Dit jaar geen wollen sokken of verkeerd gekozen cadeaubonnen onder de kerstboom. Nee, vier Kerst met extra stijl dankzij hét ultieme cadeau: ‘de complete Gin & Tonic gids voor de perfecte mix.’

Dat de befaamde Gin Tonic hipper is dan ooit, is al lang geen geheim meer. De klassieker uit de eighties prijkt op uitgebreide ginkaarten van alle cocktailbars en restaurants die zichzelf respecteren.
Maar waar komt die plotse revival vandaan? Welke tonic kies je nu bij welke gin? En met welke kruiden: citroen, komkommer, peper,…of gewoon puur?

In ‘De complete Gin & Tonic gids voor de perfecte mix’ krijg je antwoord op al je vragen over Gin. Dit mixologisch meesterwerk is een sublieme creatie van ginexpert Frédéric Du Bois en culinair journaliste Isabel Boons. Meer dan 60 gins en 20 tonics worden minutieus gepresenteerd en je ontdekt er meteen welke ginbars je in 2014 zeker nog eens moet bezoeken. Dankzij de praktische indeling van de verschillende gin en tonics, mix je voortaan ook als een top-mixoloog.

Dus, als je een ginliefhebber bent of je kent iemand die maar niet genoeg kan krijgen van deze doorzichtige godendrank, dan is ‘De complete Gin & Tonic gids’ een echte must! En straffe lectuur om de feestdagen naar een hoger niveau te tillen. Zoals met een Gin & Tonic met witte chocolade? #whatdidyouexpect