Drinks

Clover meets Lavender: deze feesten ben jij de mixoloog!

24/12/2014 10:00

De eindejaarsfeesten zijn dé perfecte gelegenheid om je Tonic eens op een andere manier te drinken! Zoals je wellicht weet, zijn cocktails helemaal in tegenwoordig. Mixologen over de hele wereld proberen de gekste dingen uit om nieuwe, verrassende smaken te ontdekken. Soms zijn ze zo verbluffend dat ze onze nachten doen bruisen.

Wij dagen je uit om voor één avond de mixoloog in jezelf naar boven te halen met onze cocktail Clover meets Lavender. Een meesterlijke mix met fruitige toetsen waarvan je gasten gaan genieten tot de laatste druppel.

-5 cl gin (liefst droge)
-5 hele frambozen
-3,5 cl citroensap
-2 cl suikersiroop
-1,5 cl frambozenlikeur
-2 cl eiwit
-Schweppes Premium Mixer Lavender & Orange Blossom

Giet alle ingrediënten in een shaker, doe er ijsklontjes bij en schudden maar! Nog wat kracht over? Blijf vooral schudden. Filter alles en giet het mengsel in een cocktailglas zonder ijs (de mix zou koud genoeg moeten zijn). Vul het glas met Schweppes Premium Mixer Lavender & Orange Blossom. En als finishing touch, versier met een vers blaadje basilicum. Voilà, klaar!

Serveer aan je gasten en laat je smaakpapillen tintelen van plezier! En niet vergeten… vakmanschap drink je met verstand.