Buzz

The Voice of Italy

Sister Act in The Voice of Italy

06/04/2014 9:45

We hebben al heel wat straffe stoten gezien, maar in Italië gebeurde deden is een half wonder. Tijdens de befaamde “blinds” in The Voice of Italy (seizoen 2) op 19 maart 2014, verraste een eerder unieke kandidate de 4 coaches en het publiek: Cristina Scuccia.. alias Zuster Cristina, van het Ursulinen klooster in Palermo. Wat een verschijning!

Deze ex-koorzangers, die non werd op haar 20ste, heeft haar leven ondersteboven gezongen met een enthousiaste cover en interpretatie van het nummer “No one” van Alicia Keys. Door “No one” werd ze in geen tijd een (inter)nationale ster, want de video van haar zangprestatie werd al meer dan 24 miljoen keer bekeken op YouTube! Zelf Alicia Keys liet via Facebook weten dat ze een grote fan was van de pure energie van de Ursuline non. Amen!

Voor de zoveelste keer heeft The Voice voor een aangename verrassing gezorgd. En deze keer had God er zeker iets mee te maken. Ook normaal als je weet dat we in Italië zijn, niet ver van het Vaticaan. En stiekem hoopt iedereen dat paus Franciscus een uitzending bijwoont als zuster Cristina wint!

Een non die The Voice in Italië gaat winnen… What did you expect?