Buzz

Schweppes

Ontdek het derde luik van de “What did you expect?”-saga met Penélope Cruz!

07/04/2014 10:49

Je kan er niet naast kijken: Penélope Cruz is de nieuwste muze van Schweppes! Net zoals haar voorgangsters Nicole Kidman en Uma Thurman is Penélope de perfecte belichaming van Hollywoodglamour en zwoele – in dit geval Spaanse – sensualiteit.

Schweppes hecht er veel belang aan om zich voor campagnes te laten omringen door de grootste creatieve namen ter wereld. Zo werd de Uma Thurman-clip bijvoorbeeld opgenomen door David LaChapelle. Penélope Cruz kon met een gerust hart naar de campagne uitkijken want ook deze keer legde Schweppes de lat erg hoog.

De kleurrijke affiches zijn gemaakt door de kunstenares Quentin Jones, een jonge creatieve duizendpoot die er in geslaagd is om de sterke persoonlijkheid van Penélope Cruz in één beeld te vatten.

Kathryn Bigelow, de allereerste vrouwelijke regisseur ooit die een Oscar won (voor de film ‘The Hurt Locker’), mocht samen met Sean Bobbitt de reclamespot filmen. Het resultaat mag er wezen, wat had je anders verwacht?

De locatie was het ongelofelijke Alexandra Palace in Londen, dat je meteen meevoert naar een parallel universum waarin sensualiteit en het nachtleven centraal staan. Wat vond jij trouwens van het eindresultaat? #whatdidyouexpect