Buzz

Prisonnier

Een sexy gevangene zet Facebook op z’n kop!

15/07/2014 3:03

In de Verenigde Staten worden foto’s van nieuwe gevangenen met honderden gepubliceerd, niets nieuws onder de zon. Wat wel nieuw is: één van die kersverse criminelen heeft op Facebook zomaar eventjes meer dan 100.000 likes gescoord. Zijn foto werd bijna 13.000 keer gedeeld, ongezien!

De 30-jarige Jeremy Meeks heeft heldere ogen en een sexy glimlach en lijkt zo weggelopen uit de cast van Prison Break. Hij zou niet misstaan op de catwalk met designerkledij rond zijn lijf. Dat hij er een gewapende overval op heeft zitten, deert zijn (vrouwelijke) fans amper. De commentaren op Facebook spreken boekdelen; “OMG! Hij is zo hot! Bevrijd hem, ik wil hem wel!”, “Ik vergeef hem alles” of ook “Zat ik maar in dezelfde cel als deze knapperd!”.

Online succes of niet, de rechter blijft onverbiddelijk: zonder een borg van 1 miljoen dollar kom hij geen seconde eerder vervroegd vrij.

Wanneer hij zijn straf uitgezeten heeft, is zijn broodje gebakken. Volgens de website TMZ heeft het Californische modellenbureau Blaze Models hem een contract aangeboden van 300.000 dollar.

Een gevangene die de sociale media in de ban houdt dankzij met één enkele foto… #whatdidyouexpect