Buzz

Happn

« Happn », een app die ons dichter bij elkaar brengt!

28/08/2014 12:15

Hoe vaak heb je op straat mensen vluchtig ontmoet waar je graag nog een tweede gesprek mee wilt voeren? Help het lot een handje met “Happn”, een nieuwe app die gelijkgestemde zielen dichter bij elkaar brengt.

De app werd in januari van dit jaar gelanceerd in Parijs en was een instant succes. Je spreekt sneller weer af met mensen die je eerder al eens sprak op café, in een discotheek of gewoon op straat. Een datingapp dus voor wie op zoek is naar het betere gesprek. En het beste van al: Happn komt nu ook naar België!

Het principe is eenvoudig: maak een account aan en sta geolocatie toe op je smartphone.  Je ziet in een oogopslag of er andere Happn-gebruikers in de buurt zijn. Bestudeer de profielen en « like » de mensen die het interessants lijken. Wanneer de ‘like’ wederzijds is, ben je vertrokken op een nieuw avontuur. Afspreken maar en wie weet wat er al        lemaal uit voortvloeit!

De app is volledig gratis voor vrouwen. Pech voor de mannen, zij moeten een klein abonnement nemen op de dienst. Voor 27,99 euro per maand (via iTunes) kunnen zij ook gebruik(st)ers liken, hopen op een crush en ingaan op uitnodigingen.

Download de app hier: https://itunes.apple.com/fr/app/happn/id489185828?mt=8

Happn, de app die jouw sociale leven een duwtje in de rug geeft! #whatdidyouexpect