Buzz

Axelle Despiegelaere

Axelle Despiegelaere blijft de aandacht trekken!

18/08/2014 2:35

Axelle Despiegelaere is een naam die sinds kort klinkt als een klok!

Deze beauty werd wereldberoemd tijdens het voorbije WK Voetbal, toen de gretige camera’s meermaals op haar inzoomden. Ondertussen wil ze niets liever dan terug haar anonieme leventje leiden.

De Kortrijkse tiener werd bekend, of moeten we berucht zeggen, als de allermooiste supporter van de Rode Duivels. Sinds haar terugkeer kreeg de zeventienjarige Axelle huwelijksaanzoeken, contractaanbiedingen en kon ze zelfs aan de slag op de televisie en de radio. Slechts één voorstel haalde het: ze leende haar gezicht aan enkele reportages van L’Oréal Professionnel België.

In de video zien we hoe Axelle onder handen genomen wordt in een kapsalon. De teller heeft de kaap van de 5 miljoen views al ruimschoots overschreden! Een win-win situatie voor L’Oréal dat naast een geslaagde campagne kon uitpakken met een van de knapste gezichten van dit moment. Of zo leek het eventjes…

Op Axelle’s Facebookpagina was een foto te zien waarop ze poseert naast pas geschoten wild. Na een storm van kritiek werd Axelle’s Facebookpagina afgesloten en besloot L’Oréal om haar niet langer in te schakelen voor toekomstige campagnes. Axelle werd in geen tijd wereldberoemd maar viel minstens zo snel van haar voetstuk. Ondertussen is ze weer die anonieme 17-jarige die geniet van het leven, zonder al die media-aandacht.

De wereld van Axelle Despiegelaere werd even door elkaar geschud, en dat allemaal omdat ze fan is van de Rode Duivels! #whatdidyouexpect